Mirta i Una. POM I POM.

Nekako sudbinski vezane, sanjarke, optimistkinje, buntovnice. Vole da rade kad rade ono što vole. Veći deo dana maštaju o tome šta bi mogle da rade, kad ne bi morale da rade. Vole da POMisle da mogu.

Mirta je kreativac, dovoljno naivna da dopusti sebi da se upusti u lude ideje i projekte. Iz Zagreba, živela u Londonu, zaljubila se u Beogradu gde je i osnovala porodicu. Kostimograf po struci, oblačila i stilizovala vaše omiljene likove iz serija, filmova i reklama. Intuitivna, edgy, izuzetno oko za estetiku,
vredna, impulsivna. Uvek joj uleti neki posao, tako da u stvari non-stop radi. Berlin joj je omiljeni grad, ali bi pod stare dane živela na Zlarinu i čuvala koze. Želi da ima svoju fabriku nečeg opipljivog. Stvorila je Anđelu i Janka.

mirta-stojkovic
una-stupar-jokic

Una je u duši pisac, ali po struci strateški dizajner. Iz Beograda, detinjstvo provela između Beograda i Moskve, školovala se po Švajcarskoj i Italiji, porodicu stvorila u Njujorku. Voli ‘storytelling’ i nada se da će jednog dana predavati na fakultetu. Štreber, tri put meri jednom seče, voli brojeve, voli rešavanje problema. Radila sve i svašta, napravila bezbroj biznis planova i prezentacija, radila u modi, farmaciji, arhitekturi… Traži u svemu nešto kreativno, nešto izazovno. Želi da živi na moru i da piše epsku fantastiku inspirisanu Slovenskom mitologijom. Stvorila je Evu i Viktora.